Vés al contingut

Centenari V. Herrando – Fundador i President del CGB-2016

  Un dels nostres Fundadors del CGB i varis cops President de l'entitat festejant a Casa seva l'arribada dels seus primers 100 anys. Ho ha volgut festejar amb la samarreta del 60'e Aniversari del Barcelonès i brindant amb una copa de cava. En la conversa mantinguda amb ell, continua ddemostrant aquella il.lusió i al.legria dels anys que li va dedicar a l'Entitat i recorda encara amb molta claretat les anecdotes i fets més rellevants dels primers temps del CGB. Moltes Felicitats i que encara festegis molts anys !!!

   

  Un dels nostres Fundadors del CGB i varis cops President de l’entitat celebrant a Casa seva els seus primers 100 anys. Ho ha volgut festejar amb la samarreta del 60’e Aniversari del Barcelonès i brindant amb una copa de cava. En la conversa mantinguda amb ell, continua demostrant aquella il·lusió i alegria dels anys que li va dedicar a l’Entitat i recorda encara amb molta claredat les anècdotes i fets més rellevants dels primers temps del CGB.

  Moltes Felicitats i que encara festegis molts anys !!!

  L'ex President de la nova Associació Club Gimnàstic el Raval Barcelonès, Pere Piñol i membres de la seva Junta Directiva, visiten al President Honorífic del CGRB el dia del seu 100è Aniversari per fer-li un petit homenatge en honor de la seva gran dedicació a l'antic CGB i també per la seva constant col·laboració com a soci del nou CGRB.
  L’ex President de la nova Associació Club Gimnàstic el Raval Barcelonès, Pere Piñol i membres de la seva Junta Directiva, visiten al President Honorífic del CGRB el dia del seu 100è Aniversari, per fer-li un petit homenatge en honor de la seva gran dedicació a l’antic CGB i també per la seva constant col·laboració com a soci del nou CGRB.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  1 comentari a ;ldquo;Centenari V. Herrando – Fundador i President del CGB-2016;rdquo;

  1. És un goig veure aquest post.
   Sí, vam celebrar els seus 100 anys a casa seva amb copa de cava
   inclosa.
   Sempre recordarem el seu esperit i la seva dedicació a la Entitat com a President i esportista.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *