Vés al contingut

Salvador Zoroa – President del CGB – Any 2000

  Salvador Zoroa soci practicant de les seccions varies del Centre va col.laborar desde la dècada dels 70's sempre amb les iniciatives del CGB i en una època molt complicada econòmicament de la Entitat, va ésser escollit per a la Presidència del Club, per intentar impulsar-la cap un nou futur amb la arribada del nou sègle a l'any 2000.

  Salvador Zoroa soci practicant de les seccions varies del Centre que va col.laborar ininterrompudament des de la dècada dels anys 70’s  en les iniciatives culturals i esportives del CGB, participant en moltes de les seccions del Club, entre elles la Gimnàstica i el Futbol Sala. Portat de la mà del seu pare Salvador, es va incorporar al Barcelonès  desenvolupant  un historial esportiu molt intens a la Entitat.

  El més rellevant és que, en una època molt complicada econòmicament de la Entitat, a les darreries del sègle XX, va ésser escollit com a President del Club per intentar impulsar-lo cap un futur nou i millor, coincidint amb la arribada del any 2000. Va lluitar amb totes les seves forces per millorar i sostenir el CGB que, amb la creació de nous Poliesportius al voltant del Barri del Raval, es comprovava com anaven minvant els seus socis. Va ésser l’últim President que va posar tots els esforços per evitar la caiguda d’aquesta veterana i gran Societat esportiva sense afany de lucre de la ciutat de Barcelona, des del 1998 al 2000.

  Al final el Centre va haver de proclamar una Junta Gestora que no va poder evitar, a l’any 2004, la caiguda de l’Entitat  per manca de recursos financers i sostenibilitat.

  Salvador Zoroa - Entrenament matinal de Futbol Sala que es practicava a la terrassa del Centre.
  Salvador Zoroa – Entrenament matinal de Futbol Sala que es practicava a la terrassa del Centre.

   Esmorzar de germanor amb els companys de Seccions del CGB gimnàstica i Futbol sala. A la dreta de la imatge dempeus podem veure en Gracià Cuesta mirant atentament com el pare d'en Salvador Zoroa talla el pastis de celebració.

  Esmorzar de germanor amb els companys de Seccions del CGB gimnàstica i Futbol sala. A la dreta de la imatge dempeus podem veure en Gracià Cuesta mirant atentament com el pare d’en Salvador Zoroa talla el pastis de celebració.

  Salvador Zoroa va participar molt en les seccions del CGB principalment amb la gimnàstica sueca i el Futbol Sala que es practicava a la terrassa del Centre. Aquí el veiem en una sessió mixt de gimnàstica amb companys de l'equip.

  Salvador Zoroa va participar molt en les seccions del CGB principalment amb la gimnàstica sueca i el Futbol Sala que es practicava a la terrassa del Centre. Aquí el veiem en una sessió mixt de gimnàstica amb companys de l’equip.

   

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *