Vés al contingut

Darrera visita al Barcelonès de Directiva i Fundadors – 2010

  Aquesta és la última imatge de la visita que vam fer antics Directius i Fundadors del CGB a les instal.lacions del Barcelonès, abans de que fossin lliurades als actuls propietaris per convertir-les en una Residència d'Estudiants popular al Barri del Raval de Barcelona.

  Aquesta és la última imatge de la visita que vam fer una part dels antics Directius i Fundadors del CGB a les instal·lacions del Barcelonès, abans de que fossin lliurades als actuals propietaris, per convertir-les en una popular Residència d’Estudiants al Barri del Raval de Barcelona. Va ésser una trobada molt romàntica i plena de records visitant les dependències del Centre dins d’un estat deplorable, després del seu tancament a l’any 2004. Tots els participants tenien a les nostres esquenes un munt d’anys en la pràctica d’activitats esportives dins les nombroses seccions i també un cúmul d’anècdotes entre els socis i les famílies que s’havien relacionat a conseqüència de les manifestacions a la muntanya, La Floresta, Teatre. En aquell moment  vam sentir  també que és tancava un capítol transcendental de la nostra vida esportiva protagonitzada dins d’aquesta entranyable Entitat esportiva del Raval.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *