Vés al contingut

Inauguració Residència d’Estudiants – Joaquim Costa 22

  Aspecte que presenta la antiga Sala de Biblioteca del Centre Gimnàstic Barcelonès amb la nova imatge de la Residència d'Estudiants ubicada en el mateix C/ Joaquim Costa 22 de Barcelona.

  Aspecte que presenta la antiga Sala de Biblioteca del Centre Gimnàstic Barcelonès amb la nova imatge de la Residència d’Estudiants ubicada en el mateix C/ Joaquim Costa 22 de Barcelona. Els propietaris de la nova Entitat han tingut la deferència d’incorporar en les noves instal·lacions  diferents detalls i aspectes que recordin la història i la trajectòria del Barcelonès al llarg dels seus més de 70 anys fins al seu tancament. És una iniciativa de la Direcció d’aquest nou complexa que han comprés la importància de mantenir viva la història del Centre Gimnàstic Barcelonès, donada la notorietat assolida pel club dins l’emblemàtic Barri del Raval.

  Observarem que el monumental rètol de fusta, anunciador de les activitats esportives i culturals del Centre té una presència  indiscutible a la Sala. A la dreta de la imatge també podrem apreciar un detall significatiu. El logo del CGB en ferro forjat, que es podia veure a la paret de l’escala de pujada al frontó, ha estat conservat i restaurat també per la nova empresa i situat  a la pared de obra vista de Sala. Des de aquí volem agraïr l’interés i la dedicació que els responsables de la nova Residència estant posant en favor de la llegenda del CGB. 

  Visita efectuada a les obres de les noves instal·lacions de l'antic Barcelonès amb una gran amabilitat per part dels responsables de la nova Instal·lació que ens vam mostrar totes les dependències que es dedicaran a Residència d'estudiants per el Barri del Raval. Està prevista la seva propera inauguració en l'any en curs.
  Visita efectuada a les obres de les noves instal·lacions de l’antic Barcelonès amb una gran amabilitat per part dels responsables de la nova Instal·lació que ens vam mostrar totes les dependències que es dedicaran a Residència d’estudiants per el Barri del Raval. 

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *