Lluitadors del CGB Seleccionats a Europa – 1968

Foto de família de la Selecció espanyola de Lluita a l'Aeroport del Prat, poc abans d'embarcar destinació a Copenhague per participar als Campionats d'Europa de Lluita greco-romana.

Foto de família de la Selección Española de Lucha a l’Aeroport del Prat, poc abans d’embarcar destinació a Copenhague per participar als Campionats d’Europa de Lluita Greco-romana. Aquí culminava una etapa brillant de la Secció de Lluita del CGB al llarg d’una gran temporada de la dècada dels anys 60’s, de la mà de l’inefable Sogorb i, com no, de l’etern Gracià Cuesta.

Els nostres campions de Lluita que havien estat sel.leccionats: OLMO, MENTRUIT, MOLINA, MIRET i ARIEL, socis del Centre, durant molts anys van donar prestigi als campionats d’España, Catalunya i Europa. A la foto podem veure també  al President de la Federació Catalana de Lluita Sr de la Llera que, amb el seu constant impuls, va portar  la Lluita Greco-romana del nostre país a uns nivells molt alts.

Mostra dels entrenaments que a la dècada dels anys 50's es practicaven al CGB sota la atenta mirada del legendari G. Cuesta. Aqui es pot veure la antiga sala de la Lluita que colindava amb la mateixa planta que estaven ubicades les dutxes i els vestidors. Això va ésser una constant al llarg de moltes dècades a les instal.lacions del Barcelonès.

Mostra dels entrenaments que, a la dècada dels anys 50’s, es practicaven al CGB sota la atenta mirada del legendari Gràcia Cuesta. Aquí es pot veure la antiga sala de la Lluita que colindava a la mateixa planta on estaven ubicades les dutxes i els vestidors. Això va ésser una constant a les instal·lacions del Barcelonès al llarg de moltes dècades .

 

 

 

 

 

 

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

Tags: