Skip to content

Grup Ornamental del CGB – Entrenaments – 2017

Membres del grup Ornamental del Barcelon猫s que continua vigent, malgrat la desaparici贸 del Centre a l’any 2004. El seu 煤ltim monitor est脿 mantenint aquesta Secci贸 gimn脿stica a trav茅s d’un entrenament regular i amb la incorporaci贸 de noves joves generacions del segle XXI, efectuant ocasionalment en nom del CGB, alguna exhibici贸 gimn脿stica quan son invitats a participar en alguna Gala o Festival ben猫fic del Barri del Raval.聽Esperem poder ampliar els membres d’aquesta secci贸 per realitzar uns exercicis ornamentals m茅s espectaculars i de m脿xima dificultat acrob脿tica.

Hem de resaltar la circumst脿ncia excepcional de que aquesta secci贸 del CGB est脿 perdurant en el temps, 13 anys despr猫s del seu tancament, mantenint un historial esportiu de participacions esportives i de caire ben猫fiques des dels anys de la seva Fundaci贸 al 1933.

Moments de l'entrenament del Grup ornamental per mantenir-se en forma per qualsevol circumst脿ncia que pugui ser requerida la seva participaci贸 esportiva.

Mostra de l’entrenament del Grup ornamental, a c脿rrec d’en Joan Espinosa, per mantenir-se en forma per quan pugui ser requerida la seva participaci贸 esportiva.

Moments de l'entrenament del Grup ornamental per mantenir-se en forma. Un exercici de duet amb combinaci贸 de "portor" i corona.

Moments de l’entrenament del Grup ornamental per mantenir-se en forma. Un exercici de duet amb combinaci贸 de “portor” i corona.

Moments de l'entrenament del Grup ornamental. Un altre exercici de combinaci贸 entre "Portor" i corona. En aquest cas s'han invertit els termes, la base femenina soporta el Corona mascul铆.

Moments de l’entrenament del Grup ornamental. Un altre exercici de combinaci贸 entre “Portor” i corona. En aquest cas s’han invertit els termes, la base femenina soporta el Corona mascul铆.

Aqu铆 podem observar un dels moviments cl脿ssics, per la preparaci贸 d'una figura ornamental, que acabar脿 en tres o quatre components m茅s que s'aniran afegint, en el curs de la definici贸 del n煤mero acrob脿tic.

Aqu铆 podem observar un dels moviments cl脿ssics, per la preparaci贸 d’una figura ornamental, que acabar脿 en tres o quatre components m茅s que s’aniran afegint, en el curs de la definici贸 del n煤mero acrob脿tic.

Entrenaments del Grup ornamental per mantenir-se en forma per qualsevol circumst脿ncia que pugui ser requerida la seva participaci贸 esportiva.

Entrenaments del Grup ornamental per mantenir-se en forma per qualsevol circumst脿ncia que pugui ser requerida la seva participaci贸 esportiva.

 

 

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportaci贸 de...:

Dates:

Possessi贸/Gesti贸 dels drets:

Nivells educatius: