Skip to content

Josep Mª Vidal Català – Lluitador 1948

Lluitador de greco-romana del CGB, Campió de Catalunya i Espanya del pes mitjà a l’any 1948, 49, 50, 51,52  i al 1953 en la categoria dels semi-pesats. Seleccionat per la Federació espanyola de Lluita per participar en els diferents Campionats nacionals i Internacionals. Va ostentar el record de participació en competicions fins ben entrat l’any 1968. Ha estat un dels lluitadors més regulars de la història de la Secció de lluita de grec-romana del Barcelonès. Va participar també en altres Seccions esportives del Club i va ésser una peça clau en l’esplendor de la Secció de LLuita del CGB.

Josep Mª Vidal en una demostració perfecte de presa ben executada i  amb un domini total del seu contrincant. Any 1960. Campionats socials del CGB.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: , , , , , ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius: