Skip to content

Biografia – Ramon Mentruit – Lluitador – 1936 / 2017

  Ramon Mentruit ha estat un lluitador de grecorromana del CGB de la dècada daurada dels anys 60. Va ser campió de Catalunya i d’Espanya del pes ploma de la seva categoria. Seleccionat Internacional a l’any 1968 per la Federació Espanyola de Lluita, quan el nostre emblemàtic Gracià Cuesta era el Seleccionador. Va fer un paper molt rellevant junt amb els seus companys de la Secció: Cortés, Molina, Olmo, Ariel i Miret, aixecant el CGB al Sub-campionat d’Espanya per Clubs, al darrera del Reial Madrid de l’època. Aquests mateixos lluitadors van protagonitzar, molts cops, enfrontaments molt interessants amb la veïna Selecció de Lluita Francesa i van proclamar també Campió per Clubs al CGB en diverses ocasions.

  Aquí veiem el Ramon Mentruit amb en Marià Cortés i n’Antoni Olmo, companys de la Secció de grecorromana que van recollir plegats molts guardons de Campionats de Catalunya i Espanya amb la seva respectiva categoria, durant la dècada dels anys 60’s.

  Campionats d’Espanya de Lluita Grecorromana organitzats per la Federació Llevantina de Lluita. Aquí tenim l’equip de gala del Barcelonès preparat per l’inefable Gracià Cuesta. Destaquem a la foto els: Ariel, Segorb, Mentruit, Cortés, Olmo… En aquesta trobada el CGB va recuperà la seva notòria hegemonia dins de la Lluita Grecorromana.

  Foto de família de la Selecció espanyola de Lluita a l’Aeroport del Prat, poc abans d’embarcar destinació a Copenhague per participar als Campionats d’Europa de Lluita grecorromana.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Aportació de...:

  Dates: , , ,

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.