Vés al contingut

Inicis de la Gimnàstica Ornamental al CGB – 1930’s

  Inicis de la Gimnàstica Ornamental al CGB.

  Inicis de la Gimnàstica Ornamental a les Sales del Barcelonès avui anomenat: (Acrosport). Observem una acció força elaborada participant nou components amb una combinació de 5 unitats de verticals, un pont i un central de corona de braços amb braços definint la composició ornamental final.

  Ja, en el seu començament, es podia endevinar que el grup apuntava força qualitat i futur, com es va poder demostrar durant tots els anys que es va mantenir en aquest Club aquesta dinàmica especialitat esportiva.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *