Skip to content

Inicis de la Gimnàstica Ornamental al CGB – 1930’s

Inicis de la Gimnàstica Ornamental al CGB.

Inicis de la Gimnàstica Ornamental a les Sales del Barcelonès avui anomenat: (Acrosport). Observem una acció força elaborada participant nou components amb una combinació de 5 unitats de verticals, un pont i un central de corona de braços amb braços definint la composició ornamental final.

Ja, en el seu començament, es podia endevinar que el grup apuntava força qualitat i futur, com es va poder demostrar durant tots els anys que es va mantenir en aquest Club aquesta dinàmica especialitat esportiva.

Fonts o origens de document:

Formats:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates: ,

Tipus de recurs:

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.