Vés al contingut

Biografia d’en Josep Suari Planas – 1941 – 2020

  JOSEP SUARI PLANES, soci del CGB dels anys 50’s i membre destacat de la gimnàstica esportiva i ornamental. L’any 1959, el Monitor del Conjunt d’Ornamental i Esportiva, en Josep Sánchez (Sabú), li va proposar formar part de l’equip de la Secció de Gimnàstica Esportiva,  junt amb altres components de la època como:  Diego Martínez, Luis Ariza,  Macià,  Jordi Juncosa, Reyes, Armengol, etc. convertint-se, molt aviat, en un membre molt actiu participant també en les activitats de la resta de Seccions de la Entitat.

   Inici de la Gimnàstica ornamental d’en Josep Suari  – Escola de la Torrassa (Hospitalet) Festival esportiu de l’any 1960.
  Components del Grup de Gimnàstica:  Antonio Octavio, Diego  Martínez, Luis  Ariza,  Josep  Suari, Macià, Jordi  Juncosa, A.  Reyes.  Agenollat a l’esquerra de la imatge  veiem  participant en la Gimnàstca esportiva en JOSEP  SUARI. Any 1962
  JOSEP  SUARI,  Joan  Espinosa,  Conrado  Liarte i Antonio Bosch.  Inici de la renovació del Conjunt Ornamental – Any 1960
  Festival Esportiu del CGB Saló Iris  –  JOSEP  SUARI aquí ja era portor indiscutible, Joan Espinosa, Martin – Manel Collado. Posteriorment durant la dècada dels 60’s, de la mà de l’entrenador Josep Garcia, va destacar també,  participant amb l’equip de  la esportiva en nombroses proves i campionats de notable èxit. Hem de remarcar el segon lloc per equips de la II Lliga Nacional de Gimnàstica per Clubs, celebrada al Gimnàs Municipal de Montjuïc a Barcelona a l’any 1966. 
  Equip de gimnàstica esportiva del CGB - Sub-Campió de la Lliga de Gimnàstica per Clubs al 1966, celebrat al Gimnàs Municipal de Montjuïc a Barcelona.
  Equip de gimnàstica  del  C G B.  Aquí veiem la evolució gimnàstica d’en  JOSEP  SUARI  en  el  Camp  de  la  Esportiva. Durant tota la seva trajectòria gimnàstica, va demostrar una tenacitat i capacitat de treball en totes les seccions del Centre, que hi va participar, destacant  posteriorment en la  Gimnàstica Ornamental, durant el període en que aquesta Secció va passar a mans del Monitor  JOAN ESPINOSA  actuant  molt  aviat en totes les nombroses Gales esportives i benèfiques en que participava el Centre. 
  Manel Collado – Luis Ariza – JOSEP SUARI i Monitor: Joan Espinosa. Alguns  entrenaments  habituals.  Sales del Barcelonès  sobre la Gimnàstica  0rnamental.
  Exhibició Ornamental del Conjunt  del  C G B  a la Festa Major de Calella a l’any 1965. Monitor: Joan Espinosa, Components:  JOSEP SUARI, Lluís Ariza, Franc Suari, Toni Ramírez.   A  l’esdeveniment  va  intervenir també la Secció de Lluita Greco romana. 

  En aquests exercicis de Gimnàstica Ornamental en Josep Suari feia les funcions de Portor i també de Mitja base. Les instantànies corresponen a la Sala del Barcelonès i el Saló iris a l’Any 1964. Els Gimnastes:  A. Ramírez – F. Suari – J. Suari – L. Ariza – M. Collado – C. Liarte – J. Campos i J. Espinosa.

  A  destacar, sobre de tot, la  extraordinària  participació  d’en  JOSEP  SUARI  en el Festival de l’Entitat en ocasió del 50è Aniversari (Noces d’Argent)  a l’any 1983.  A dalt trobem els gimnastes:  JOSEP  SUARI, Miquel Navarro, Manel  Collado i Joan Espinosa. que van conservar viva i en acció, la Secció de Gimnàstica Ornamental  del  C G B  des de l’any 1960  fins  més enllà del tancament del Centre al 2004.
  Festival del 50è  Aniversari del CGB a l’any 1983.  El Conjunt Ornamental del Centre en un moment de la seva  exhibició  de Gimnàstica. Components:  Miquel  Navarro,  Manel  Carreño,  JOSEP  SUARI  i  Joan Espinosa. 
  El Conjunt Ornamental del  C G B  al Festival Poliesportiu del 50è del Barcelonès, davant  l’atenta mirada de familiars i esportistes participants, durant la celebració a la pista esportiva de l’antic solar de Can Mateu, avui  Plaça dels Àngels.

  Fonts o origens de document: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...: ,

  Dates: , , , , ,

  Context espaial: , ,

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius: ,

  Descriptius:

  3 comentaris a ;ldquo;Biografia d’en Josep Suari Planas – 1941 – 2020;rdquo;

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *