Skip to content

JULIOL 2020 – Actuació del Conjunt Ornamental del CGB

  Acte molt entranyable de reconeixement a JOAN ESPINOSA en ocasió del SEU 80è ANIVERSARI, Monitor del Grup de Gimnàstica Ornamental del CGB, que l’ha estat dirigint des de l’Any 1963 fins al juny del 2015, en que es van acomiadar amb la seva última Exhibició de Gimnàstica durant la celebració de la Festa dels Casals de la Gent Gran a la Plaça del Mar de la Barceloneta.

                                 Detall de la Acrobàcia Ornamental al 80è Aniversari Joan Espinosa – Vilavella – Solius

  Alguns membres d’aquest últim Grup i també amb la col·laboració de la seva família, li van organitzar una festa d’Aniversari i, sense saber-ho ell, al final de l’acte, li van preparar una sessió de Gimnàstica Ornamental improvisada amb tot el protocol d’exhibició, en el que no va faltar tampoc l’equip de Gimnàstica amb el Logo a les samarretes del CGB.

  No cal dir que va quedar molt impressionat i agraït per la iniciativa i del fet que s’hagi pensat per aquesta ocasió en Festejar-ho amb la seva afecció principal de la Gimnàstica Ornamental. Es va fer alguna fotografia recordatori per afegir-la i a la llarga col·lecció de l’historial de l’Àlbum esportiu d’aquesta important Secció del Barcelonès que, des dels Orígens, ha estat sempre present en els nombrosos esdeveniments en que han participat els Atletes del CENTRE GIMNÀSTIC BARCELONÈS.

        La totalitat dels components de la Sessió de Gimnàstica Ornamental durant la Festa del 80è Aniversari al 2020

  MOLTES FELICITATS!!! Per aquest company que ha estat capaç de mantenir aquesta Secció del CGB.

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  2 thoughts on “JULIOL 2020 – Actuació del Conjunt Ornamental del CGB”

  1. Sempre he pensat que una de les grans virtuts d’en Joan Espinosa és la seva constància per entrenar i mantenir la forma física, que li ha permès arribar als 80, i que en siguin molts més, en perfectes condicions físiques i morals. Salut company !

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.