Vés al contingut

Àlbum 9 CGB

  El reportatge fotogràfic d’aquest àlbum s’inicia en la temporada de l’any 1956 i finalitza en els començaments dels anys’60.

  Les fotografies reflecteixen acuradament moments importants d’aquesta època tenint en compte els detalls més petits de les diverses especialitats del Centre. Aquí podeu gaudir d’instantànies dels salts de perxa, salts de longitud, de la marxa atlètica, el cros social i el cros femení…sense oblidar les imatges de llançament de pes, disc i de javelina.

  Bona part de l’àlbum recull moments culminants per al CGB com a participant en Campionats a Espanya i a l’estranger. Són remarcables els Campionats Socials de l’any 1957 i la Marató de la Jean Bouin dels anys 1958 i 1959.

  Fonts o origens de document: ,

  Formats: , , ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: ,

  Tipus de recurs: , , ,

  Context espaial: , ,

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius: ,

  Descriptius: ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *