Vés al contingut

ÀLBUM 41 CGB

  En aquest àlbum hi ha reflectides un munt de fotografies que pertanyen a la secció de Gimnàstica Ornamental. Secció que va perdurar al llarg del temps des del començament del Centre Gimnàstic Barcelonès fins més enllà del seu tancament a l’any 2004. S’observen membres destacats i entrenadors d’Ornamental del CGB.

  A part de tota la varietat d’imatges on els atletes practiquen la seva especialitat, l’àlbum conté unes fotos de l’any 1950 del gran gimnasta suís Fritz Lehmann dedicades amb afecte i gratitud al Centre.

  Fonts o origens de document: ,

  Formats: , ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , ,

  Tipus de recurs: , , ,

  Context espaial: ,

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius: ,

  Descriptius: ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *