Skip to content

1950's

Equip esportiva dels anys 1950’s

  Foto de família a la terrassa del Barcelonès on podem veure José García Villarroya gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950’s que va competir amb el llegendari Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com, Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra. Als II Jocs del Meditarrani de l’any 1955, va estar seleccionat, amb l’equip que representaria Espanya, conjuntament amb en Blume, Abaurrea, Baylina, Luna, Pagés, Terraza i Vallbé, on Joaquim Blume va aconseguir el primer lloc de la classificació absoluta.

  José García Villarroya gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950's que va competir amb l’inoblidable Joaquim Blume.

  Josep Garcia “Guindi” – Gimnasta 1950’s

   Josep García Villarroya, gran gimnasta del CGB dels anys 1950, en la modalitat esportiva artística, que va competir amb el llegendari Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com Lluís Abaurrea, Valbuena, Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra. Posteriorment va destacar com entrenador de l’equip de Gimnàstica esportiva del Barcelonès amb notable èxit durant la dècada dels 1960’s.

   Josep García Villarroya gran gimnasta en la modalitat esportiva dels anys 1950's que va competir amb el inoblidable Joaquim Blume i altres notables gimnastes de la època com Jordi Elies, Valverde, Pizarro, Esquerra.

   Quadre d’actors actuant – 1952

    Aquí tenim el flamant quadre d’actors del Centre en plena obra. Al fons es poden veure uns decorats molt de la època confeccionats amb teles pintades o cartró.

    Quadre actors CGB

     Als inicis dels anys 50’s es va crear al Centre una secció dedicada totalment al Teatre i la cultural, que va tenir un gran ressort tot al llarg d’aquesta dècada . Es van representar moltes obres com per exemple “La muerte de un viajante” i en català: “Deixa’m la dona Sisquet”, amb aquesta última obra s’havia iniciat el cicle teatral.

     Als inicis dels anys 50's es va crear al Centre una secció dedicada totalment al Teatre i la cultural, que va tenir un gran resort durant tota aquesta dècada

     EDUCATIVA NOIS – FONTMARTINA 1981

      En Modesto Garcia va ingressar al CGB l’any 1966 i molt aviat li va interessar la Gimnàstica Educativa que es practicava al Barcelonès, gaire bé des dels seus inicis, principalment de la mà del seu popular monitor: en Tomàs Cabrero.

      FOTO MODESTO – 75é CGB

       En Modesto Garcia va ingressar al CGB l’any 1966 i molt aviat li va interessar la Gimnàstica Educativa que es practicava al Barcelonès, gaire bé des dels seus inicis, principalment de la mà del seu popular monitor: en Tomàs Cabrero.

       En Modesto Garcia va ingressar al CGB l’any 1966 i molt aviat li va interessar la Gimnàstica Educativa que es practicava al Barcelonès

       Biografia d’en Francesc Lorente – 1950’s

        Francesc Lorente Monge. Atleta notable de la Secció d’Atletisme del CGB, des del final de la dècada dels anys 40’s que va iniciar el seu histotial esportiu al Club, va ésser un membre molt regular en totes les competicions i campionats, assolint marques molt destacades.

        Francesc Lorente Monge. Atleta notable de la Secció d'Atletisme del CGB. Des del final de la dècada dels anys 40's que va iniciar el seu histotial esportiu al Club.