Vés al contingut

Aniversaris

Centenari d’en Víctor Herrando – Sabadell – 1916 / 2016

  L’ex President de la nova Associació Club Gimnàstic el Raval Barcelonès, Pere Piñol i membres de la seva Junta Directiva, visiten al President Honorífic del CGRB el dia del seu 100è Aniversari per fer-li un petit homenatge en honor de la seva gran dedicació a l’antic CGB i també per la seva constant col·laboració com a soci del nou CGRB.

  Centenari d’en Víctor Herrando – 1916 / 2016

   Un dels nostres Fundadors del CGB i varis cops President de l’entitat festejant a Casa seva l’arribada dels seus primers 100 anys. Ho ha volgut festejar amb la samarreta del 60’e Aniversari del Barcelonès i brindant amb una copa de cava. En la conversa mantinguda amb ell, continua ddemostrant aquella il.lusió i al.legria dels anys que li va dedicar a l’Entitat i recorda encara amb molta claretat les anecdotes i fets més rellevants dels primers temps del CGB. Moltes Felicitats i que encara festegis molts anys !!!

   Lliurement de medalles dels 25 anys a la Sala Iris – 1958

    Vicens Calderón fent de presentador en el repartiment de medalles dels 25 anys de socis a la Sala Iris. El podem veure amb el micròfon a la mà. A la foto: Mortes, Aparicio, G.Ros, J.M. Vidal, en el momnet del lliurement en a Gracià Cuesta. Any 1958.

    80è Aniversari del CGB – 2013

     En aquesta ocasió especial del 80è Aniversari, els membres de l’antic Grup de Gimnàstica ornamental, que encara mantenen la secció en viu, en Miquel Navarro, Joan Espinosa, Maria Rodríguez i Sílvia Espinosa, ens vam oferir una mostra de les seves habilitats esportives.

     80è Aniversari CGB – 2013

      Un moment del ball de germanor del 80è Aniversari del CGB on podem veure la participació de joves i grans. Una petita mostra de la animada i divertida Festa dels ex socis del Barcelonès.

      82è ANIVERSARI CGB 003-2

       Un moment de la actuació de l’ex soci Antonio García “el maño”, afeccionat a la Trompeta i que ens va obsequià amb unes interpretacions molt lluïdes.

       82è Aniversari del CGB – Barceló Sants 2015

        En Pere Piñol ens va adreçar unes paraules en recordatori de la importància del CGB al Barri del Raval i va lamentar no haver pogut mantenir-lo o re instaurar-lo després del seu tancament a l’any 2004.A la foto brindant pel 82è Aniversari del Barcelonès, durant un moment de la festa.

        82è Aniversari del CGB – Barceló Sants 2015

         82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones. S’ha de destacar la participació a la festa del Soci Fundador de l’Entitat Víctor Herrando amb els seus propers ja 99 anys.

         82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones, després de la primera trobada al 75è Aniversari a l'any 2008.

         82è Aniversari del CGB – Barceló Sants – 2015

          82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones, després de la primera trobada al 75è Aniversari a l’any 2008. S’ha de destacar la participació a la festa del Soci Fundador de l’Entitat Víctor Herrando amb els seus propers ja 99 anys, Frederic Grau amb 88.

          82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones,