Skip to content

atletisme

Atletisme del CGB – Aparici, Oltra, López i Picola – 1950’s

  En aquesta foto històrica veiem reunits a la èlit de lAtletisme del GCB de la dècada dels anys 50s. de dreta a esquerra podem veure al marxador Pasqual Aparici, Oltra, Albert López, i Picola. Tots ells vam assolir marques molt notables en lAtletisme de catalunya i Espanya.

  Memorial històric Atletisme – 2010

   Memorial històric d’Atletisme masculí i femení des del 1933 fins al 2010. Un gran material gràfic amb els atletes més rellevants que han destacat al CGB al llarg de la seva dilatada història esportiva i de competició.

   Josep Calvet – President secció atletisme – 1950’s

    En Josep Calvet ha estat un element clau per la Secció d’Atletisme del Barcelonès. Durant dècades va portar en tenacitat i encert la tasca de mantenir al candeler la secció Femenina i masculina d’aquesta important secció del Barcelonès.

    Josep Calvet President de la secció d'atletisme del CGB 1960's, Jutge F.C.A. 1994.

    1960s_inst.j.costa_.Sergi-Aguilar

     La trajectòria de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946) Soci i atleta destacat del Barcelonès amb 800 i 1500 mts. però que ja destacava en al camp de les arts avui està exposant la seva obra al Museu del MACBA. La seva obra qüestiona alguns dels principals paradigmes que, en el context espanyol, han estat explicant el llenguatge de l’escultura des del començament dels anys setanta fins a l’actualitat.

     La trajectòria de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946) Soci i atleta destacat del Barcelonès amb 800 i 1500 mts. però que ja destacava en al camp de les arts avui està exposant la seva obra al Museu del MACBA de Barcelona.

     Biografia d’en Francesc Lorente – 1950’s

      Francesc Lorente Monge. Atleta notable de la Secció d’Atletisme del CGB, des del final de la dècada dels anys 40’s que va iniciar el seu histotial esportiu al Club, va ésser un membre molt regular en totes les competicions i campionats, assolint marques molt destacades.

      Francesc Lorente Monge. Atleta notable de la Secció d'Atletisme del CGB. Des del final de la dècada dels anys 40's que va iniciar el seu histotial esportiu al Club.

      Francesc Villoldo – Marxador – 1955

       Francesc Villolddo – Medalla de bronze dels Jocs del Mediterrani del 1955
       prova dels 50 metres Marxa celebrats a la nostra ciutat, Subcampió d’Espanya i guanyador de diverses curses de regularitat a Catalunya durant la dècada dels anys 50`s.

       Francesc Villolddo - Medalla de bronze dels Jocs del Mediterrani del 1955 prova dels 50 metres Marxa celebrats a la nostra ciutat,

       FOTO CARNET F. PIÑOL

        Francesc Piñol un altre home de l’atletisme del Barcelonès que va lliurar bona part de la seva vida esportiva al Club. President i Directiu i, com a practicant.

        Francesc Piñol un altre home de l'atletisme del Barcelonès que va lliurar bona part de la seva vida esportiva al Club.