Skip to content

fundadors

Fundadors del CGB – Any 1933

  Una imatge dels primers socis Fundadors del Barcelonès. Dempeus tercer per l’esquerra podem veure a l’Emili Clot, amb la paleta a la mà, per activar al màxim la adequació de les instal·lacions i procedir a la inauguració del Centre.
  Des de dalt: Joan Solé, Rafel Martí, Emili Clot, Francisco Saenz, Alfons Serrano, Felipe Borras, Joan Vivero, Antoni Vila, Domènec Atset, Ramon Monsalve, Epifani Cubells, Francesc Parramon (primer President) i Ramon Silvestre. Tots ells col·laboraven per convertir les Sales en un lloc per la pràctica de la cultura física i esports.

  Lluita Greco – E. Clot i equip – 1934

   Aquests vam ser uns els primers components de l’equip de Lluita Greco romana del Barcelonès. En primer lloc dempeus podem veure a un molt jove Emili Clot que a l’any 1934 ja participava molt activament als Campionats Socials del Centre.

   Emili Clot soci Fundador del CGB – 1933

    Emili Clot a part de ésser un soci Fundador notable del Barcelonès també va ser un gran amant de l’esport. Va dedicar un gran temps de la seva estada al Centre amb la lluita Greco romana i molta dedicació també a la gimnàstica en general.

    Socis-Fundadors-1933-web

     El Centre Gimnàstic Barcelonès incorporat a la Enciclopèdia Catalana de l’Esport el 18 de juny 2013.