Vés al contingut

Víctor Herrando

80è Aniversari del CGB – 2013

  No va faltar l’assistència del Fundador: Víctor Herrando, la molt popular secció de ball i, en aquesta ocasió especial, els membres de l’antic Grup de Gimnàstica ornamental, que encara mantenen la secció en viu, en Miquel Navarro, Joan Espinosa, Maria Rodríguez i Sílvia Espinosa, ens vam oferir una mostra de les seves habilitats esportives.

  80è Aniversari del CGB – 2013

   Aniversari especial del CGB al complir-se el seu 80è amb la presència d’un dels seus Fundadors i ex President del Centre: Víctor Herrando, participant amb molta empatia a l’edat de 96 anys.

   Entrevista a Víctor Herrando -1958

    Entrevista efectuada en Víctor Herrando, President del CGB, en ocasió del 25è Aniversari de l’Entitat, publicada a la Revista del Centre dins la Edició extraordinària dedicada a els actes de programació de les diferents Seccions esportives.

    82è Aniversari del CGB – Barceló Sants 2015

     82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones. S’ha de destacar la participació a la festa del Soci Fundador de l’Entitat Víctor Herrando amb els seus propers ja 99 anys.

     82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones, després de la primera trobada al 75è Aniversari a l'any 2008.

     82è Aniversari del CGB – Barceló Sants – 2015

      82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones, després de la primera trobada al 75è Aniversari a l’any 2008. S’ha de destacar la participació a la festa del Soci Fundador de l’Entitat Víctor Herrando amb els seus propers ja 99 anys, Frederic Grau amb 88.

      82è Aniversari del Centre Gimnàstic Barcelonès al prestigiós Hotel de Barceló Sants a Barcelona dels antics socis del Centre amb una assistència de 40 persones,

      81è Aniversari – Víctor – 2013

       Víctor Herrando Aroza soci fundador del CGB al 1933. President a l’any 1940, 1957, promotor de la celebració del 25è Aniversari del Centre i President honorífic de la nova Entitat: Club Gimnàstic el Raval Barcelonès – 2010