Skip to content

Després de 80 anys de la divulgació de la Cultura física ens trobem al final del camí tal com vam començar. Si no tens família sols et resta el recurs de L’ASIL. Part dels pocs que ens hem interessat en la continuïtat del CGB no trobem medis per dipositar les restes de l’Entitat, malgrat la voluntat de la Propietat actual, que mentre no han tingut enllestida la futura venda i activitat de les instal·lacions, ens han premés la utilització de les antigues Sales i els hi estem agraïts per les facilitats donades, al allargar la vida del nostre Centre.

Sols alguns dels ex socis, entre els que hi ha quatre per sobre dels 70 anys que encara es dediquen a la Gimnàstica ornamental, han posat voluntat de continuïtat de les activitats del Barcelonès.

Se’ls pot veure en el Bloc del CGB del Raval Barcelonès durant alguna de les seves actuacions a les manifestacions de les Festes del Raval amb la Etiqueta: “Gimnàstica”

Sala de pràctica d'activitats variades: sueca, fitnes, ornamental, escala, politxes.

Sala de pràctica d’activitats variades: sueca, fitness, ornamental, escala, politges. És trist trobar-la en en aquest estat lamentable.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.