Vés al contingut

Celebració del 15è aniversari de la comparsa Disbauxa 2008

Programe del 15º aniversari de la comparsa Disbauxa,2008Programa de celebració en el 15º aniversari de la comparsa Disbauxa, amb la relació de la comparsa i el seu imne 2008.En la celebració del 15º aniversari de la comparsa,vam estrenar l'imne de la comparsa,en la Basilica de nostra senyora de Montserrat , amb la col.laboració desinteresada,per part de la direcció de la Montse MartínezCelebració del 15º aniversari de la comparsa,estrena de l'imne de la comparsa en la Basilica de Nostra Senyora de Montserrat, amb la col.laboració desinteresada per part de la direcció de la Montse Martínez.2008.En la celebració del15º aniversari de la comparsa, vam convidar a la coral Girasol a cantar a la Basilica de Nostra Senyora de Montserrat. Per ells va ser la primera vegada, en la que vam tenir una experiència inolvidable.2008Al sortir de la Basilica, tots els participans de la celebració del 15è aniversari.El nom de la comparsa en el pastís,detall del restaurant a la comparsa, en el dinar de celebració.Moments del dinar de celebració del 20º aniversari.La Montse, la profesora que va composar la música de l'ímne de la comparsa i va tenir la gentilesa de dirigir la comparsa ,com a coral.Emotiu moment de cloenda dels membres de la S.C.Girasol , cantant el seu imne, en la celebració dl 15º aniversari de la S.C.A.Disbauxa.

Referència de les fotografies d’esquerra a dreta i de dalt a baix:

Programa de la celebració del 15è aniversari de la comparsa Disbauxa, amb la relació de les sòcies i partitura de l’himne de la comparsa.

Presentació de l’himne a  la Mare de Déu de Montserrat, per part de la comparsa i els simpatitzants, dirigits per la directora Montserrat Martínez.

Amb motiu d’aquesta celebració la S.C. Girasol va tenir l’oportunitat de fer el seu primer concert a la Basíl·lica.

Foto familiar davant del Monestir de Nostra Senyora de Montserrat.

Fotos del dinar de l’aniversari, en elles apreciem el detall del pastís personalitzat, el grup amb la directora i els moments molt emotius de la S.C.Girasol en el que cantaven el seu himne.

Fonts o origens de document:

Formats: ,

Creadors/es:

Aportació de...: ,

Dates: ,

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *