Vés al contingut

l’Ecosistema encara existeix 2009

Taller de costura,companyes fent els tentacles del pop.Companyes en el taller de costura fent la disfressa de Companyes en el taller de costura, preparan la disfressa, amb el títol de Companya en el taller de costura tallant rova per el montatge del pop.Companya i company de la S.C.Girasol, en el taller de costura,fent les potes del pop.Figura que desfilarà en el centre de la comparsa.Últims preperatius, companyes en el taller de costura.Costura i manualitats comença a tenir forma de pop.Taller de costura,moments dificils del montatge, en el que ha de tenir forma de pop.Per fi el pop acabat. Va estar tot un èxist i causa d'admiració el dia de la desfilada.Companya amb la disfressa de Guaiteu l'ecosistema encara existeix, moment de la sortida.Tot el conjunt de la comparsa fent el passadis a la companya que porta el pop.La comparsa desfilant en la rua de Sants.Tot el conjunt de l'ecosistema devant del jurat.Familia Girasol - Disbauxa amb la disfressa Guaiteu l'ecosistema encara existeix.

Referència de les fotografies d’esquerra a dreta i de dalt a baix:

Fotografies del taller de costura i manualitats.

Foto individual  de l’ecosistema.

La comparsa desfilant amb el pop.

Tot el grup amb la banda Girasol.

 

Fonts o origens de document:

Formats:

Aportació de...:

Dates: ,

Context espaial: , ,

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *