Skip to content

Ja som a la recta final de la temporada, una temporada plena de reptes i experiències que no hem volgut acabar sense que les persones del Centre de Dia el Mil·lenari que han participat en el projecte poguessin veure’n els resultats.

Dimecres passat, part de l’equip d’enregistrament i part de l’equip d’edició ens vam reunir al Centre de Dia per a visionar els vídeos realitzats, un total de 17 càpsules. Durant l’hora i quart que va durar la projecció tots els que hi vam ser vam disfrutar molt, va ser un plaer observar la bona rebuda per part de les persones que protagonitzen les càpsules.

Cal donar les gràcies a tot l’equip que ho ha fet possible: el mateix Centre de Dia, participants del Casal de Gent Gran Tarradellas, del grup de dones de la Llar de l’Avi, de la Mediateca mateixa, de l’Aleix… que amb la seva constància i entusiasme han permès fer realitat aquest projecte de col·laboració.

És molt el que hem anat aprenent durant tot l’any, i és molt el material que tenim emmagatzemat. Pas a pas, hem anat veient com enregistrar un vídeo, com situar les càmeres, com enregistrar el so, com digitalitzar, com editar-lo amb programari lliure, i ara començarem amb els taller de publicació a Internet.

Us desitgem un bon estiu i esperem retrobar-nos a la tornada de les vacances,

gràcies per tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.