Skip to content

Fora Muralles

    Breu vídeo-reportatge de la presentació del projecte Fora Muralles 2009/2010,  un projecte de la Xer, amb la col·laboració del CRP de Ciutat Vella i Ravalnet, al Teatre Condal el 22 de març del 2010.

    [stream provider=video flv=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/files/2010/04/final.flv img=x:/prova.mediateca.ravalnet.org/files/hungred-post-thumbnail//images/draft/Fora-Muralles-imatgeInici.png embed=true share=true width=540 height=475 dock=true controlbar=over bandwidth=med autostart=false /]

    La presentació en la que els nens i nenes participants han explicat el que han fet, s’ha realitzat en format de programa de ràdio en fals directe, gràcies a Digues Com, de COM Ràdio.

    Podeu visitar el blog del projecte a l’adreça http://xer.cat/foramuralles2/

    Formats: