Vés al contingut

Festa de celebració a la COMPARSA DISBAUXA en els seus 30 anys en el Barri del Raval.

    L’any 2022 la comparsa Disbauxa feia 30 anys i la Comissió de la Ravaltostada ens va convidar a una festa per celebrar la nostra trajectòria durant aquests anys.

    Les Disbauxes van fer una desfilada de totes les disfresses que havien guanyat un premi durant els 30 anys i es van fer murals de fotos d’algunes altres molt vistoses.

    Cada disfressa anava desfilant damunt de l’escenari mentre s’explicava el nom de cadascuna, el premi guanyat i el lloc de la rua que on s’havia celebrat.

    La comissió va dedicar unes paraules a la comparsa per donar les gràcies, per ser les primeres que havien donat la idea de crear una Rua al Raval i també per donar-li el nom de Ravaltostada. I agrair el seu compromís durant tots aquest anys tant en la participació com l’interès per estar en la comissió de l’organització.

    La comparsa acomiada la seva presidenta

    Les components de la comparsa van voler agrair a la Presidenta la dedicació que durant tots aquests anys ha tingut amb les companyes i la comparsa, amb una festa de comiat, unes paraules d’agraïment i regals.

    Va ser una festa sorpresa en la que la presidenta va quedar emocionada i al mateix temps agraïda a totes.