Vés al contingut

Festival de cultura Raval(s) – Fet per la gent del barri!

  Aquest dies passats ha tingut lloc la 19a edició del Festival de Cultura Raval(s) sota el lema «Entre totes i tots construïm un barri més sostenible». Al llarg d’aquests dies s’han portat a terme activitats socioculturals a l’entorn de la lluita contra el canvi climàtic a fi de promoure la sostenibilitat també a nivell local.

  El Festival ha estat dinamitzat per Fundació Tot Raval i coorganitzat per 70 entitats, col·lectius i associacions diverses de manera conjunta i col·laborativa a l’espai públic.

  Enguany ha estat el primer esdeveniment comunitari que s’ha fet al barri amb les mesures pandèmiques menys estrictes, això sí, mantenint les distàncies, l’ús de mascareta i rentat de mans en tots els espais.

  El programa que s’ha ofert, ha estat la suma de mesos de treball en xarxa i la suma dels esforços que continuaran més enllà del festival.

  Han estat uns dies plens d’activitats, de xerrades, passejades comunitàries, d’actuacions musicals, concerts i cants de les corals, també s’han fet tallers familiars, de màscares i capoeira, teatre per a tothom, la fira d’intercanvi comunitari i accions per recuperar i reciclar electrodomèstics i material electrònic.

  Les agrupacions professionals del Raval i Ciutat Vella també hi han estat presents.

  La Mediateca del Raval ha dinamitzat un espai de ràdio comunitària als Jardins dels Horts de Sant Pau. Ha estat un matí de ràdio molt participatiu on s’han fet entrevistes a les diferents entitats i a tots aquells que han volgut dir -hi la seva.

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Dates:

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius: , , , ,