Primer Butlletí social del CGB – 1934

Primer Butlleti editat pel Centre que serviria per la comunicació esportiva i socia del CGB.

El Centre Gimnàstic Barcelonès  tenia necessitat de crear el seu Butlletí social, representava un camí  de trencar els lligams estàtics per comunicar-se amb els socis i les altres entitats germanes de la ciutat, expressant el motiu del seu naixement i aquest projecte es va fer realitat molt aviat a l’any 1934. Es tenia la idea de recopilar totes les actuacions culturals i esportives que s’havien efectuat fins a la data i gaudint, al mateix temps, d’un mecanisme de comunicació entre els socis que donava a conèixer les il·lusions i projectes de futur de la Entitat.

Cal destacar que part del èxit va residí en la constant col·laboració dels socis, publicant les experiències de la vida esportiva, social i cultural de les diferents seccions del Centre, que van resultar cabdals per la llarga durada del Butlletí.

GDE Error: Unable to load profile settings

Fonts o origens de document:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates:

Tipus de recurs: ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

One comment

  1. Estic gratament sorprès d’haver trobat, en aquest blog, la portada del primer butlletí del CGB de l’any 1934, que en el llarg dels anys va ésser un instrument de comunicació i divulgació de les activitas esportives i socials del Centre de les que jo vaig participar activament a la dècada desl anys 50s. Vaig tenir coneixement de la existència de butlletins antics dipositats a la Casa de l’Ardiaca a partir de l’any 2008, que s’està recopilant la història i arxius de diferents fons privades i pròpies del Barcelonès. Jo sé que s’han aconseguit còpies digitals dels quatre primers butlletins de l’Entitat i pregaria als responsables del blog i la web del CGB que, tal com he pogut veure en altres pàgines, publiquessin més dades destacades d’aquesta documentació tan esencial per la comprensió de la finalitat esportiva i amateur propagada pel Centre Gimnàstic Barcelonès.
    Josep Carrió (Ex president del CGB al 1980)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *