Primer Butlletí social del CGB – 1934

Primer Butlleti editat pel Centre que serviria per la comunicació esportiva i socia del CGB.

Primer Butlleti editat pel Centre que serviria per la comunicació esportiva i socia del CGB.

El Centre Gimnàstic Barcelonès  tenia necessitat de crear el seu Butlletí social, representava un camí  de trencar els lligams estàtics per comunicar-se amb els socis i les altres entitats germanes de la ciutat, expressant el motiu del seu naixement i aquest projecte es va fer realitat molt aviat a l’any 1934. Es tenia la idea de recopilar totes les actuacions culturals i esportives que s’havien efectuat fins a la data i gaudint, al mateix temps, d’un mecanisme de comunicació entre els socis que donava a conèixer les il·lusions i projectes de futur de la Entitat.

Cal destacar que part del èxit va residí en la constant col·laboració dels socis, publicant les experiències de la vida esportiva, social i cultural de les diferents seccions del Centre, que van resultar cabdals per la llarga durada del Butlletí.

GDE Error: Unable to load requested profile.