Skip to content

Primer Butlletí social del CGB – 1934

Primer Butlleti editat pel Centre que serviria per la comunicació esportiva i socia del CGB.

El Centre Gimnàstic Barcelonès  tenia necessitat de crear el seu Butlletí social, representava un camí  de trencar els lligams estàtics per comunicar-se amb els socis i les altres entitats germanes de la ciutat, expressant el motiu del seu naixement i aquest projecte es va fer realitat molt aviat a l’any 1934. Es tenia la idea de recopilar totes les actuacions culturals i esportives que s’havien efectuat fins a la data i gaudint, al mateix temps, d’un mecanisme de comunicació entre els socis que donava a conèixer les il·lusions i projectes de futur de la Entitat.

Cal destacar que part del èxit va residí en la constant col·laboració dels socis, publicant les experiències de la vida esportiva, social i cultural de les diferents seccions del Centre, que van resultar cabdals per la llarga durada del Butlletí.

[gview file=”http://mediateca.ravalnet.org/cgbesports/wp-content/uploads//sites/3/2013/12/butlletí_nº-1_sensè.pdf” profile=”null” save=”1″]

Fonts o origens de document:

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates:

Tipus de recurs: ,

Context espaial:

Possessió/Gestió dels drets:

Nivells educatius:

Descriptius:

1 thought on “Primer Butlletí social del CGB – 1934”

  1. Estic gratament sorprès d’haver trobat, en aquest blog, la portada del primer butlletí del CGB de l’any 1934, que en el llarg dels anys va ésser un instrument de comunicació i divulgació de les activitas esportives i socials del Centre de les que jo vaig participar activament a la dècada desl anys 50s. Vaig tenir coneixement de la existència de butlletins antics dipositats a la Casa de l’Ardiaca a partir de l’any 2008, que s’està recopilant la història i arxius de diferents fons privades i pròpies del Barcelonès. Jo sé que s’han aconseguit còpies digitals dels quatre primers butlletins de l’Entitat i pregaria als responsables del blog i la web del CGB que, tal com he pogut veure en altres pàgines, publiquessin més dades destacades d’aquesta documentació tan esencial per la comprensió de la finalitat esportiva i amateur propagada pel Centre Gimnàstic Barcelonès.
    Josep Carrió (Ex president del CGB al 1980)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.