Vés al contingut

Butlletí informatiu

Josep Fornieles ha estat un excursionista notable de la Secció del Barcelonès en el llarg de tota la seva vida esportiva

Josep Fornieles – Festival CGB al Montseny – 1980

  Josep Fornieles, notable muntanyenc posseïdor de la Medalla al Mèrit Esportiu del CGB. participant de nombroses marxes de regularitat, ascensions, escalades i travessies al Pirineu Català com l’Aneto, Encantats, Serra del Monsant, Campanya Espeleològica de la Serra del Montsech, travessies i ascensions a la neu amb esquis i membre de la Junta Directiva del Barcelonès fins els darrers dies.

  Amb la Secció de Muntanya va participar també en la Travessia de Barcelona al Canigó, en ocasió del Programa de activitats del 50è Aniversari del CGB.

  Primer Butlleti editat pel Centre que serviria per la comunicació esportiva i socia del CGB.

  Primer Butlletí social del CGB – 1934

   El Centre Gimnàstic Barcelonès tenia necessitat de crear el seu Butlletí social, representava un camí de trencar els lligams estàtics per comunicar-se amb els socis i les altres entitats germanes de la ciutat, expressant el motiu del seu naixement i aquest projecte es va fer realitat molt aviat a l’any 1934. Es tenia la idea de recopilar totes les actuacions culturals i esportives que s’havien efectuat fins a la data i gaudint, al mateix temps, d’un mecanisme de comunicació entre els socis que donava a conèixer les il·lusions i projectes de futur de la Entitat.