Vés al contingut

Josep Fornieles – Festival CGB al Montseny – 1980

  Josep Fornieles ha estat un excursionista notable de la Secció del Barcelonès en el llarg de tota la seva vida esportiva

  Josep Fornieles, Secció de muntanya del CGB, notable posseïdor de la Medalla al Mèrit Esportiu del Club. participant de nombroses marxes de regularitat, ascensions, escalada al Bésit, travessies de muntanya entre elles:  Barcelona al Canigó, en ocasió del 50è Aniversari del CGB. i membre de la Junta Directiva del Barcelonès fins els darrers dies.

  Josep Fornieles - Muntanyiste notable poseïdor de la Medalla al Mèrit Esportiu del CGB

   

  Travessia a peu des de Barcelona al Canigó - Secció de Muntanya del Barcelonès programada amb els actes del 5oè Aniversari del Club. Podem veure al centre de la foto i al costat de la Creu els Directius de la Secció de Muntanya Fornieles i Brunet.

  Travessia de Barcelona al Canigó programada pel 50è Aniversari del CGB, entre moltes altres activitats culturals i esportives durant el mes de maig de 1983. Podem veure a la foto en Josep Fornieles participant a l’arribada al cim de la muntanya.

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , , , ,

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius: ,

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *