Vés al contingut

Francesc Lorente Monge – Atletisme – 1940’s

  Francesc Lorente Monge. Atleta notable de la Secció d'Atletisme del CGB. Des del final de la dècada dels anys 40's que va iniciar el seu histotial esportiu al Club.

  Francesc Lorente Monge, soci notable de la Secció d’Atletisme del CGB a partir de la dècada dels anys 40’s en que va iniciar el seu historial esportiu al Club. Va ésser un membre molt regular en totes les competicions i campionats, assolint marques molt destacades amb totes les categories com: cadets, juniors, seniors i veterans. També participant en  salts de perxa, tanques, alçada i curses de 100 mt. 200 i 400 mt. llisos i relleus. Va assolir el campionat de Decathlon de Catalunya a l’any 1959 amb 4247 punts i al 1963 amb 3693 punts. La seva carrera està marcada per una constant entrega a l’esport, durant un període d’anys molt ampli comprenent  la dècada dels 40’s fins als principis dels 80’s. Va donar molta notorietat al Club tan en les seves participacions als campionats socials del Centre, com a les de la Federació Catalana d’Atletisme. Malgrat que va ésser temptat per altres primers clubs de la Ciutat, mai va abandonar el Centre Gimnàstic Barcelonès.

  Grup d'Atletisme del Centre Gimnàstic Barcelonès de la dècada dels anys 1950's. Alguns dels seus membres vam arribar a participar durant algunes dècades més en les diferents categories de la especialitat.
  Grup d’Atletisme del Centre Gimnàstic Barcelonès de la dècada dels anys 1950’s. Alguns dels seus membres vam arribar a participar durant algunes dècades més en les diferents categories de la especialitat. De peu, la dreta de la imatge, podem veure en Francesc Lorente. 

  Fonts o origens de document:

  Formats: ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , ,

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *