Vés al contingut

Grup Ornamental del CGB – Entrenaments – 2017

    Membres del grup Ornamental del Barcelonès que continua vigent, malgrat la desaparició del Centre a l’any 2004. El seu últim monitor està mantenint aquesta Secció gimnàstica a través d’un entrenament regular i amb la incorporació de noves joves generacions del segle XXI, efectuant ocasionalment en nom del CGB, alguna exhibició gimnàstica quan son invitats a participar en alguna Gala o Festival benèfic del Barri del Raval. Esperem poder ampliar els membres d’aquesta secció per realitzar uns exercicis ornamentals més espectaculars i de màxima dificultat acrobàtica.

    Hem de resaltar la circumstància excepcional de que aquesta secció del CGB està perdurant en el temps, 13 anys desprès del seu tancament, mantenint un historial esportiu de participacions esportives i de caire benèfiques des dels anys de la seva Fundació al 1933.

    Moments de l'entrenament del Grup ornamental per mantenir-se en forma per qualsevol circumstància que pugui ser requerida la seva participació esportiva.
    Mostra de l’entrenament del Grup ornamental, a càrrec d’en Joan Espinosa, per mantenir-se en forma per quan pugui ser requerida la seva participació esportiva.
    Moments de l'entrenament del Grup ornamental per mantenir-se en forma. Un exercici de duet amb combinació de "portor" i corona.
    Moments de l’entrenament del Grup ornamental per mantenir-se en forma. Un exercici de duet amb combinació de “portor” i corona.
    Moments de l'entrenament del Grup ornamental. Un altre exercici de combinació entre "Portor" i corona. En aquest cas s'han invertit els termes, la base femenina soporta el Corona masculí.
    Moments de l’entrenament del Grup ornamental. Un altre exercici de combinació entre “Portor” i corona. En aquest cas s’han invertit els termes, la base femenina soporta el Corona masculí.
    Aquí podem observar un dels moviments clàssics, per la preparació d'una figura ornamental, que acabarà en tres o quatre components més que s'aniran afegint, en el curs de la definició del número acrobàtic.
    Aquí podem observar un dels moviments clàssics, per la preparació d’una figura ornamental, que acabarà en tres o quatre components més que s’aniran afegint, en el curs de la definició del número acrobàtic.
    Entrenaments del Grup ornamental per mantenir-se en forma per qualsevol circumstància que pugui ser requerida la seva participació esportiva.
    Entrenaments del Grup ornamental per mantenir-se en forma per qualsevol circumstància que pugui ser requerida la seva participació esportiva.

     

     

    Fonts o origens de document:

    Formats:

    Creadors/es:

    Aportació de...:

    Dates:

    Possessió/Gestió dels drets:

    Nivells educatius:

    Etiquetes:

    1 comentari a ;ldquo;Grup Ornamental del CGB – Entrenaments – 2017;rdquo;

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *