Vés al contingut

Josep Mª Vidal Català – Lluitador 1948

    Lluitador de greco-romana del CGB, Campió de Catalunya i Espanya del pes mitjà a l’any 1948, 49, 50, 51,52  i al 1953 en la categoria dels semi-pesats. Seleccionat per la Federació espanyola de Lluita per participar en els diferents Campionats nacionals i Internacionals. Va ostentar el record de participació en competicions fins ben entrat l’any 1968. Ha estat un dels lluitadors més regulars de la història de la Secció de lluita de grec-romana del Barcelonès. Va participar també en altres Seccions esportives del Club i va ésser una peça clau en l’esplendor de la Secció de LLuita del CGB.

    Josep Mª Vidal en una demostració perfecte de presa ben executada i  amb un domini total del seu contrincant. Any 1960. Campionats socials del CGB.

    Fonts o origens de document:

    Formats:

    Creadors/es:

    Aportació de...:

    Dates: , , , , , ,

    Context espaial:

    Possessió/Gestió dels drets:

    Nivells educatius:

    2 comentaris a ;ldquo;Josep Mª Vidal Català – Lluitador 1948;rdquo;

    1. El luchador José Mª Vidal fue uno de los mas regulares dentro de la Sección de greco-romana ya que al inicio de su participación en la Sección TENIA EL APOYO DE GRACIANO con su saber y bien hacer. El tapiz no era un esfuerzo sinó una participación al entrenamiento y perfección de la propia lucha.
      Con la atenta mirada de Cuesta estaba un grupo de practicantes que ya habían alcanzado la técnica y el espíritu de Campeones. Estaban Cataluña- Salvadó- Gascón, se había iniciado Salesa y los acompañaban Simón Brunet como mas destacados y empezando Sempere. Era tal la competencia que más de uno no llegó a ser ni Campeón SOCIAL, pero es que ser Campeón Social representaba serlo de Cataluña y aspirante A CAMPEON DE ESPAÑA.

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *