Vés al contingut

Gracià Cuesta – Campió d’Espanya – 1935 – 1995

  Gracià Cuesta ha estat Gracià Cuesta un lluitador destacat de Greco romana, entrenador i seleccionador nacional.

  Gracià Cuesta ha estat tota una institució al Centre Gimnàstic Barcelonès. Campió d’Espanya de lluita greco romana dels pesos gall i mosca al 1935-36, 1944-45 i 1948. Entrenador vitalici durant tota la existència del CGB i Seleccionador nacional participant al Campionat d’Europa d’Helsinki de l’any 1968 amb lluitadors de Greco romana del nostre Centre, com: Olmo, Mentruit, Miret, Ariel i altres seleccionats de Espanya. Ha estat tota una institució al Barcelonès. Es pot dir que va dedicar la major part de la seva vida abocada al CGB desenvolupant tota mena de tasques, entre elles: Fisioterapeuta, Monitor de gimnàstica, Àrbitre, etc. 

  Fonts o origens de document:

  Formats:

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates: , , , , , ,

  Tipus de recurs:

  Context espaial:

  Possessió/Gestió dels drets:

  Nivells educatius:

  Descriptius:

  Etiquetes: