Vés al contingut

9è Programa de Ràdio – Mercè Moral

  En aquest programa tornem amb les nostres seccions habituals. Gaudirem d’una entrevista molt important amb la Mercè Moral que està treballant en el projecte: Acompanyament i prevenció de la solitud en la gent gran, que es porta a terme als Casals Municipals de gent gran de Ciutat Vella. On ens explica, què fan, on estan i què és Vivint amb la sole.

  També us parlem de la inauguració de les dues mitgeres dels números, 6 i 57 del carrer de la Cera dedicades a la rumba catalana. De la fascinació que exercien les atraccions Apolo per als barcelonins en els anys ’50 i ’60 i de la vida que tenien els infants en el barri gitano del Portal en els anys’60.

  Si vols saber més coses sobre aquest programa, ens pots escoltar aquí!!

   

   

  Fonts o origens de document:

  Formats: , , ,

  Creadors/es:

  Aportació de...:

  Dates:

  Possessió/Gestió dels drets: