Vés al contingut

Text

16è Programa de ràdio – El CAP Raval Nord

  A Mediateca Radio, en aquesta ocasió hem pogut compartir micròfons amb membres de la Plataforma CAP Raval Nord, una plataforma veïnal i de treballadores del CAP Nord del Raval que lluiten i defensen la construcció d’un nou CAP a la Capella de la Misericòrdia.

  14è Programa de ràdio – Arranquem nova temporada

   Avui estrenem nova temporada, tornem amb força novetats i noves seccions. No us ho perdeu! Us parlarem dels narcopisos, de l’estat de la lluita veïnal del CAP Raval Nord i del Cicle de Vagues de Dones que ha organitzat el districte de Ciutat Vella amb la col·laboració amb de Ca la Dona i La Bonne.

   La Flota Corsaria – 2016

    L’any 2016 amb l’eslògan” La Flota Corsària” ,vam començar la creació d’aquesta disfressa. Finalment vam desfilar a la Rua de Castelldefels, recollint el” Premi al Millor Acompanyament Musical” i per ultim vam desfilar en la Ravalstoltada.

    9è Programa de Ràdio – Mercè Moral

     Avui tenim a la Mercè Moral a Mediateca Ràdio que ens ha vingut a presentar i explicar-nos el projecte: Vivint amb la sole. Li hem fet una entrevista a fi que ens expliqui al detall en què consisteix i a qui va dirigit.

     6è Programa de Ràdio – Celebracions

      Ja tornem a estar aquí amb una nova temporada i el nostre sisè programa de ràdio amb la gent de la Mediateca.
      En aquesta ocasió, amb una entrevista molt interessant amb la Txell; de la Fundació Tot Raval & Raval’S.