Vés al contingut

Imatge de difusió de Senyalem la memòriaSenyalem la memòria és una nova proposta de col·laboració en la que pots participar!

Senyalem la memòria és un projecte en el que treballarem la idea de l’espai públic, les possibilitats d’intervenir-hi i la construcció comunitària de la memòria. També és una possibilitat d’introduir-se en l’ús d’eines digitals participant d’un projecte de barri.

Quin és el teu lloc del Raval? / Vols transmetre i compartir els teus records? / Vols deixar empremta als llocs del teu barri? / Vols ser un paparazzi de records? / T’interessa Internet i les històries que s’hi troben?

El projecte vol culminar en el disseny d’itineraris, passejades que ens presentaran diferents indrets i les memòries i experiències que hi tenim arrelades.

Sessió introductòria el 13 de maig.

Et convidem a la primera sessió del projecte Senyalem la memòria, que tindrà lloc el proper dilluna 13 de maig, a les 11:00h.
Al Casal de Gent Gran Trueta, carrer Reina Amàlia 31.

Com s’hi pot participar?

Títol de Llocs i memòries

Grup de gent gran i trobades amb joves!

El grup de treball reflexionarà sobre l’espai públic al barri i escollirà els llocs d’interès en els que voldria identificar les seves memòries, els seus records i experiències.

Títol de Senyals al barri

Grup obert a totes les edats!

El grup observarà i estudiarà quins senyals trobem al barri i què assenyalen.
Quins elements s’assenyalen a la ciutat?
Quines informacions són importants?
A partir d’aquestes reflexions, el grup dissenyarà i construirà senyals per situar en els llocs, capaços de cridar l’atenció sobre el lloc i les seves memòries.

El grup de construcció de senyals de la memòria vol recuperar oficis de persones ja jubilades i intercanviar coneixement sobre materials, tècniques de construcció, recuperació de materials i, fins i tot, la integració de tecnologies i d’informació a Internet.

Títol de memòries a Internet

Grup de gent gran i participació de joves!

Vols ser un paparazzi de la memòria? No cal que en sàpigues, aprendrem a fer anar les càmeres i els micros, a muntar les pel·lícules, preparar les fotos amb l’ordinador i a publicar-les a Internet per a que tothom conegui les experiències recollides.

Eines per a la difusió!

Us deixem el cartell per imprimir a un tamany 40cmx20cm:

   [gview file=”http://mediateca.ravalnet.org/wp-content/uploads/2013/05/SenyalemLaMemoria.pdf”]

Us deixem el cartell per imprimir a un tamany de mà:

   [gview file=”http://mediateca.ravalnet.org/wp-content/uploads/2013/05/FlyerDinaA4.pdf”]

També us deixem la imatge per a fer difusió en webs i xarxes socials:

Imatge de difusió de Senyalem la memòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *