Vés al contingut

LOGO DEL CGB

Lamentem haver de comunicar-vos que, en el dia d’ahir, s’ha produit la defunció de Pere Suñé i Catà. A partir de les 11.00 hores d’avui dia 09-07-15, restarà a la Sala de Vetlla del Tanatori de Les Corts de la nostra ciutat de Barcelona i la cerimònia del Funeral es farà demà dia 10 a les 9.00 hores al mateix Tanatori de Les Corts.

En Pere Suñé  va començar a fer atletisme amb 15 anys a la nostra Entitat del Centre Gimnàstic Barcelonès  on va destacar especialment en la prova de 800 metres llisos.

Ha  dedicat tota la seva vida  cap a l’atletisme (algunes dècades al CGB). A mitjans dels anys 50, va començar al Barcelonès, treballant a favor de l’atletisme femení (tot i que estava prohibit pel règim de la època).

Amb molta persistència i desprès d’anys de lluita va obtindre bons resultats. Entre d’altres, les atletes mes notables que han passat per les seves mans han estat: Olga Dalmau (recordwoman d’Espanya de llargada), Alícia Laiseca, Mª José Maitez, (record de Catalunya de javelina), Yolanda Diaz (record d’Espanya de 100 metres llisos, etc.

També va treballar com a jutge d’atletisme i va fer de director tècnic de varis Campionats d’Espanya, dels Jocs Iberoamericans de Barcelona, del Campionat del Món a Sevilla i va organitzar com a director tècnic les Olimpíades i Paraolimpíades de Barcelona de 1992.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *