Vés al contingut

12 de novembre de 2011 a Nou de la Rambla

Dissabte a Raval(s)

Ja ha arribat Raval(s) 2011, i dimecres passat vam plantejar de fer una sortida. Havíem vist que a l’agenda apareixien diferents activitats que tractaven, d’una manera o d’altra, la memòria del barri. Davant l’agenda del Festival de Cultura Raval(s) vam seleccionar algunes visites interessants.

Finalment, ens hem trobat la Maria, el Josep, l’Aina, la Carme, la Núria i el Christian amb l’objectiu de visitar l’exposició de memòria fotogràfica i la projecció del documental “Desde mi balcón“.

Malauradament, l’exposició era tancada, així que hem decidit visitar l’exposició fotogràfica del Centre Cívic i veure la resta de projeccions previstes, diverses experiències de l’ús de l’audiovisual en projectes educatius i socials.

Hem sortit satisfets i ens ha agradat tenir l’oportunitat de contemplar un punt de vista privilegiat de les transformacions del barri entre l’any 1996 i el 2009, un punt de vista situat a un balcó del carrer Riera Alta, a la placeta del carrer Carme, amb una perspectiva única de l’afectació urbanística que va fer nèixer la Rambla del Raval. Una visió des del punt de vista del veïnat on es poden observar els diferents usos de l’espai púbic, amb fragments sobreposats a mode de veu en off de materials de jornades i conferències realitzades al CCCB durant aquests anys.

A la sortida ens hem trobat amb la Gara, que continuava la seva ruta aprofitant la nombrosa oferta d’activitats i espectacles que s’oferien al barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *