Vés al contingut

Projecte:  “Las Pieceras: treball extra-domèstic S.A.” consisteix en la realització d’un conjunt d’entrevistes, en les quals es recullen experiències i vivències de la vida quotidiana de les dones. Uns relats amb els quals volem visibilizar els diferents i múltiples processos de treball que realitzaven en el dia a dia les dones, com eren: els treballs domèstics, de cures i remunerats; i també on es realitzaven. 

Relats: Les protagonistes d’aquest projecte són les veus i relats de 18 dones del barri del Raval i del Poble Sec que tenen en comú haver desenvolupat part de la seva vida laboral en el treball a domicili.

Exposició i Documental: L’exposició i el documental, realitzat a partir de fragments de les entrevistes, busca establir una relació entre les experiències de les protagonistes, alhora que es construeix una narració sobre els diferents treballs que les dones realitzaven als seus domicilis.

Amb Las Pieceras: treball extra-domèstic S.A., volem visibilizar i unir les peces dels diversos treballs realitzats a casa per les dones.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *