Vés al contingut

Logo Conferència Ciutadana Gent Gran i Digitalització de la Societat

Entre el 12 i el 15 de febrer he tingut el plaer d’assistir com a públic a la Conferència Ciutadana Gent Gran i Digitalització de la Societat.

Des del GESCIT s’impulsa aquesta conferència ciutadana com a procés de participació en el que un grup de participants parlen des de la pròpia experiència, plantegen els seus anàlisis i inquietuts a través de diferents eixos de treball i llancen un seguit de qüestions a diferents figures que intervenen a mode d’experts.

Els eixos del treball han estat:

  • Accés a les TIC: Motivació i formació.
  • Gènere i TIC.
  • Economia i TIC.
  • Soledat i TIC.
  • El paper de les administracions i la societat civil.
  • Disseny: Usabilitat i Salut.

Com a resultat de les reflexions de la Conferència, les 13 persones de la Taula estan redactant un document amb les propostes i conclusions extretes. Pensem que aquest serà un document molt valuós amb un gran interès per a totes aquelles persones que d’una manera o d’altra treballem entorn els usos socials de les Tic. A més, ja són diverses les persones que han mostrat el seu interès per saber què s’hi va tractar en aquesta conferència, així que en breu llançarem la proposta de fer una sessió de difusió tant de la metodologia emprada com dels continguts extrets, en especial quan es faci públic el document final.

Us deixo alguns enllaços on s’ha pogut seguir cada sessió: a la pàgina del projecte, via streaming de vídeo, via Twitter o via Facebook:

http://pagines.uab.cat/conferenciaciutadana
https://twitter.com/DEMOCIT
https://www.facebook.com/conferenciaciutadana
https://www.youtube.com/watch?v=zBgpr9fEm_c&feature=plcp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *