Vés al contingut

T’interessa participar a la “fila 0” de les jornades de debat del dia 31?

Ens han fet arribar la invitació a participar-hi!

Translocacions és una iniciativa d’Idensitat i l’Arts Santa Mònica.
Aquest projecte tracta, entre d’altres, de reflexionar sobre la qüestió de les formes de mobilitat, el trànsit de persones i el seu impacte al barri.

Us deixem un fragment de la invitació:

El 30 i 31 d’octubre Idensitat i Arts Santa Monica organitzen unes jornades en el marc del projecte TRANS-locacions, una proposta que, des de la pràctica artística i la reflexió teòrica, fa referència a les formes de mobilitat, de trànsit de persones i la seva incidència en el territori local.

El projecte es focalitza entre el barris del Raval i Gòtic, i a més d’aquestes jornades aplega el desenvolupament de projectes i una exposició que es realitzarà el maig de 2015. Ens adrecem a vosaltres per tal de convidar-vos a participar en la Fila0 que obrirem a la jornada final el dia 31 d’octubre a la tarda. Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència i participació en el debat que es generi.

Us deixem també el guió de la jornada:

*Barcelona des del Raval i el Gòtic*

*La Barcelona local prenent com a referència els barris de Raval i Gòtic.*

17.00h – 18.00h *José Luis Oyón*, Professor titular del Dept. Urbanisme i Ordenació del Territori de l’Escola Tècnica d’Arquitectura del Vallès, Universitat Politècnica de Catalunya.
18.00h – 18.30h Presentacions de *Ivan Miró*, sociòleg i cooperativista a la Ciutat Invisible, participa en diversos moviments socials alternatius; i *Marina Garcés*, filòsofa, escriptora, professora titular de filosofia a la Universidad de Zaragoza i impulsora d’Espai en Blanc.
18.30h – 19.30h Debat amb *José Luis Oyón*, *Ivan Miró*, i *Marina Garcés,* moderat per *Itziar Gonzalez*, arquitecta i membre fundadora de l’Institut Cartogràfic de la Revolta.
19.30h – 19.45h Pausa
19.45h – 21.00h Debat final amb *Itziar González, Gaspar Maza, Martí Peran, Manuel Guerrero i Ramon Parramon*

[gview file=”http://mediateca.ravalnet.org/wp-content/uploads/2014/10/desplegable-trans6.pdf”]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *