Vés al contingut

Territoris Oblidats

Imatge Territoriswww.territorisoblidats.org

Territoris Oblidats  és una plataforma on es reflexiona sobre les relacions entre els espais en desús i / o en situació d’oblit a la ciutat; qüestionant les seves tipologies, els seus significats i les interaccions personals que els construeixen des de la identitat social-urbana i la memòria col·lectiva.

La plataforma articula activitats que fomentin la interacció generacional i cultural en connexió amb la construcció de l’espai públic i la seva importància en l’entorn urbà, a partir d’eines i contextos que es basen en la participació i intervenció comunitària, en l’art públic i urbà, en el patrimoni material-immaterial i en territoris urbans.

La nostra intenció és aprofundir en la comprensió de la construcció de la ciutat, tant en la seva apropiació com en la seva organització física i simbòlica, buscant la participació de la ciutadania i institucions relacionades. Des de Territoris Oblidats qüestionem aspectes relacionats amb la sostenibilitat, l’accessibilitat i la necessitat de (re)pensar en el disseny urbà per a l’ús de les persones, així com la importància de la diversitat cultural, de la perspectiva de gènere i de l’urbanisme inclusiu.

Som: Roberta de Carvalho | Marta Mariño | Reinaldo Consoli

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *