Vés al contingut
  • per

Dossier Tècnic “Senyalem la Memòria”

L’any 2015 vam portar a terme el projecte “Senyalem la memòria”, un projecte col·laboratiu entre la Mediateca del Raval, Territoris Oblidats, l’Institut Tarradell, el grup de Metodologia del Disseny de 3r de Grau de Disseny de l’Escola Massana, i el projecte de mediació artística Microravals del cicle “Trets enmig del concert” del Centre d’Art Santa Mònica, conduït per Sinapsis.

Dins dels processos de treball havíem de sol·licitar a Districte els permisos per a fer la intervenció prevista a l’espai públic. En aquest sentit, el grup de la Massana va iniciar l’elaboració del Dossier Tècnic a partir de les indicacions que des de la Mediateca vam compartir. Un cop rebuda la primera versió, tot l’equip de Senyalem vam fer una primera revisió i algunes correccions.

Aquesta és la versió que es va presentar a Districte per gestionar els permisos.

En el document trobem una descripció de la proposta, la presentació de les parts que hi col·laboren, el calendari i les localitzacions proposades per a les intervencions. Cada localització inclou un mapa a escala i una recreació visual de la proposta (prèvia a la intervenció, realitzades pel grup d’alumnes de la Massana).

En aquesta versió que us compartim només hem inclòs dues imatges que el document original no tenia, o bé representaven espais que no corresponien a les localitzacions proposades. Es tracta dels punts 15 (pàgina 23) i 18 (pàgina 26), on hem inclòs imatges del dia de la intervenció. La resta és completament fidel a l’original.

 

Formats: , ,

Creadors/es:

Aportació de...:

Dates:

Tipus de recurs:

Context espaial: ,

Descriptius: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *