Contacta

Si vols contactar amb nosaltres pots deixar-nos un comentari.

En el temps més breu possible ens posarem en contacte amb tu.

Gràcies.

16 comments

  1. Hola Yolanda,

   els materials de l’exposició són una selecció de la recerca que duen a terme des de fa tres anys a l’AVV del carrer Cera. Sovint, per Festa Major, Raval(s) o d’altres esdeveniments del barri, les responsables del projecte organitzen una mostra d’aquests materials.

   Tenim previst, amb el temps, digitalitzar els materials, documentar-los i oferir-los a la lliure consulta en aquest espai, però aquest és un projecte comunitari en el que anem aprenent a fer anar les eines mentre treballem per a recollir la memòria del barri, i això ens demana temps. En definitiva, no podem dir-te quan podrem fer públic aquest espai a Internet del projecte de memòria de l’AVV del carrer la Cera.

   Gràcies pel teu interès.

 1. Bon dia,

  Escric d’Enciclopèdia Catalana, on estem elaborant l’Enciclopèdia de l’Esport Català.

  Em poso en contacte amb vosaltres perquè estem buscant fotografies del Centre Gimnàstic Barcelonès per acompanyar l’article dedicat al centre.

  La cerca de fotografies, no està resultant senzilla. Per això, m’agradaria saber si ens podríeu cedir algunes fotografies per il·lustrar la biografia del CGB. O bé, indicar-me qui en té imatges per tal de demanar-li directament.

  Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres.

  Salutacions,

  Maria Moret

  1. Hola Maria,

   gràcies per l’interès. Amb el temps aniran apareixent publicades les nombroses imatges de l’arxiu històric del CGB. Suposo que algun dels membres actuals del CGRB ja es va posar en contacte amb tu.

   Si creus que és possible la publicació del vostre article, o apareix alguna versió digital que poguem referenciar en aquest espai, us agraïrem que ens ho feu saber.

   Moltes gràcies i fins aviat.

   1. vos vaig enviar unes fotos antigues de uns atletes als carrers del raval pero no se si les haveu rebudes,si m´envieu algun correu, las tornare a enviar
    Maria Casas

 2. la cinquena exposicio de la memoria grafica del raval de 2012 la podreu veure al casal de barri, plz. Folch i Torres. Sera al Decembre, i estara un mes, pero encara no se el dia de la inaguració

 3. si vos agrada la exposicio , i sabeu alguna anecdota del barri , teniu alguna foto antiga o voleu comentar alguna cosa, hem podeu trobar els divendres al mati al casal de barri, aixi la proxima expo. podrem fer-la entre tots.
  Maria

 4. Potser sigui interesant donar a coneixer que el carrer Nou de la Rambla he fet 225 anys. Hi ha un seguit d’actes per donat a coneixer el carrer. Exposició històrica, ruta guiada, exposició de la vida bohemia i d’altres.

 5. Bon dia. És molt interessant tot el que esteu fent per tenir una memoria pel barri.
  Em poso en contacte amb vosaltres ja que el meu avi, Josep Magem, que va néixer el 1904, de jove treballava en una botiga d’ultramarins, la qual tinc una fotografía. Jo diría que aquesta botiga estaba pel Raval, però no ho sabem segur. Es deia, segons es veu a la foto, ULTRAMARINOS 34. Creiem que estava al Raval, ja que quan es va casar amb le meva àvia, vivien al carrer Sant Ramons. No se si us interessaria veure la fotografía, i també si em podríeu ajudar a saber on estava situada exactament.
  Salutacions, i endavant amb aquesta tasca.

  1. Moltes gracies per entrar en la nostra pagina, dispensa que no hem contestat avans, Ens faria molta ilusió coneixet, estem al c.Salvador n.6, ens reunim els divendres a la tarde, pero també pots vindre altres dies i preguntar per Christian. Estarem contents de veure la foto i intentar ajudarte. Acabem les clases a mitjans de Juliol i tornem a mitjans de Setembre. Fins aviat.

 6. Bon dia, sóc nét d’Agustí Nacente i us voldria demanar si teníeu més fotos seves, M’agradaria molt tenir fotos seves de quan estava “actiu” al CGB.
  Moltes gràcies

 7. Hola bon dia, per un projecte en el que estem treballant ens interessaria poder accedir
  a algunes imatges de les que teniu en l’arxiu, es podrien escanejar?
  esperem la vostra resposta
  gràcies

 8. Hola! Em vull posar en contacte amb un noi que col·labora/treballa a la mediateca del Raval del qual no recordó el nom i que aquest passat cap de setmana va participar a les jornades de la xarxa de comunitats de memòria.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *