Vés al contingut

Mediateca del Raval

La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Bar La Plaza

  En aquesta ocasió ens hem trobat amb l’Abdelkader, propietari del bar la plaça que es troba a la plaça Folch i Torres. Amb ell hem estat parlant de la reforma que va sofrir la plaça i com ha afectat al negoci, també hem parlat del que ha suposat aquest canvi i com ha millorat el barri aquesta modificació

  La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Arquitectes la Mangrana

   Ens hem trobat amb la Sara i l’Ivan, ells dos son arquitectes de l’estudi d’arquitectura Mangrana arquitectes a la Plaça Folch i Torres. Ens han exposat les seves vivencies i experiències sobre la reforma de la plaça. Amb el tracta de la entrevista hem vist satisfacció en el resultat d’aquesta reforma però esperen un millor comportament dels veïns per mantenir aquesta nova plaça.

   16è Programa de ràdio – El CAP Raval Nord

    A Mediateca Radio, en aquesta ocasió hem pogut compartir micròfons amb membres de la Plataforma CAP Raval Nord, una plataforma veïnal i de treballadores del CAP Nord del Raval que lluiten i defensen la construcció d’un nou CAP a la Capella de la Misericòrdia.

    11è- Programa de ràdio – Sant Jordi al Raval

     En el programa d’avui continuem amb el projecte “Vivint amb la Sole” que es porta a terme als Casals Municipals de gent gran de Ciutat Vella. Sentirem dos casos més de Soledat, el gran problema de la nostra època, amb dues convidades molt especials; la Mercè i la Núria.

     10è Programa de Radio – Seguim en marxa

      Aquest programa casualment coincidia amb el dia Internacional de la dona. I vam tenir un comentari sobre aquesta lluita tan espectacular, que transformo els costums de l’època, gràcies a unes valentes dones.

      L'equip de mediateca ràdio enregistrant el 155 amb bon humor

      7è programa de ràdio – El 155, amb bon humor!

       Us fem arribar el nostre setè programa de mediateca ràdio. Avui hem fet una entrevista molt interessant a l’Abu Biswas i a l’Adrià ( AEIR Raval ).
       Si vols saber més continguts del aquest programa, el pots escoltar aquí!!

       6è Programa de Ràdio – Celebracions

        Ja tornem a estar aquí amb una nova temporada i el nostre sisè programa de ràdio amb la gent de la Mediateca.
        En aquesta ocasió, amb una entrevista molt interessant amb la Txell; de la Fundació Tot Raval & Raval’S.