Vés al contingut

 

Des del 15 de novembre al 13 de gener de 2024, el Casal de Barri del Raval recull en una exposició, en record a Maria Casas, una sèrie d’objectes, fotografies, narracions i il·lustracions que ens mostra la seva trajectòria personal en els diferents àmbits que es va moure tant a nivell artístic i cultural.

El dia de la inauguració es va descobrir la placa que donarà el seu nom a una de les sales del Casal de Barri del Raval. Després d’una visita acurada, es va fer un acte molt entranyable conduït per Maite Roca, una amiga íntima de la Maria Casas. El regidor del Districte i la presidenta del Districte van tenir una paraules dedicades a la Maria Casas remarcant el seu activisme i participació en les xarxes veïnals. Molts del assistents que l’havien conegut o treballat amb ella van fer uns parlaments molt emotius i és que la Maria era una persona molt estimada al barri per la seva implicació amb les diferents institucions.

Un carrer per la Maria

A tot Barcelona la ponència de nomenclàtor acaba d’aprovar el canvi de nom del carrer Sant Rafael del barri del Raval per passar a dir-se Maria Casas en memòria de la seva presidenta i fundadora de l’Associació de Veïns i Comerciants ‘La Taula del Raval’ i també pel seu activisme per a la recuperació de la memòria històrica del barri.

Maria Casas va morir el dia 3 d’octubre de 2018.

Creadors/es:

Tipus de recurs: ,

Possessió/Gestió dels drets: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *