Skip to content

Imatge en moviment

Sortida Platja d’Aro

  Aquell any 2012 ajuntament de Barcelona va decidir eliminar la rua central de Barcelona i fer rues per barris.
  Per manca de rua central , no més vam participar en la Ravalstoltada, la nostra rua de barri.

  La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Bar La Plaza

   En aquesta ocasiĂł ens hem trobat amb l’Abdelkader, propietari del bar la plaça que es troba a la plaça Folch i Torres. Amb ell hem estat parlant de la reforma que va sofrir la plaça i com ha afectat al negoci, tambĂ© hem parlat del que ha suposat aquest canvi i com ha millorat el barri aquesta modificaciĂł

   La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Arquitectes la Mangrana

    Ens hem trobat amb la Sara i l’Ivan, ells dos son arquitectes de l’estudi d’arquitectura Mangrana arquitectes a la Plaça Folch i Torres. Ens han exposat les seves vivencies i experiències sobre la reforma de la plaça. Amb el tracta de la entrevista hem vist satisfacciĂł en el resultat d’aquesta reforma però esperen un millor comportament dels veĂŻns per mantenir aquesta nova plaça.

    Records de la Maria Luisa

     Maria Luisa es una veĂŻna del Barri del Raval que viu als Habitatges amb Serveis Reina AmĂ lia de l’Ajuntament de Barcelona. Tot i que sempre havia viscut al barri del Poble Sec. Ens parla en aquesta capsula de l’Antic Mercat del Carme i de les Piscines Montjuic

     Las Pieceras – Conxita

      La Conxita es filla de GrĂ cia, va aprendre l’ofici de corbatera que continuĂ  fent a casa, a mĂ©s a mĂ©s de haver de fer les tasques domèstiques, cobrant per dotzenes de corbates fetes.

      shakespeare on the beats

       Esta obra de “El sueño de una noche de verano” de Shakespeare, a ritmo de hip hop que nos ofrecieron estos chicos, fue algo estupendo y vale la pena ver este pequeño reportaje donde os mostramos que los jovenes pueden conectar y comprender a los clásicos, aunque a veces nos parezca que esten alejados de ellos.

       Las Pieceras. Antònia

        L’Antònia va viure sempre al POBLE SEC al carrer Roser. Els pares tenien una botiga de gèneres de punt al mateix carrer, en casar-se es quedar a viure amb el seu marit i els seus pares a la botiga. Als vespres i diumenges ella es treia un sobresou forrant botons per una empresa tèxtil.