Skip to content

Imatge en moviment

La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Bar La Plaza

  En aquesta ocasiĂł ens hem trobat amb l’Abdelkader, propietari del bar la plaça que es troba a la plaça Folch i Torres. Amb ell hem estat parlant de la reforma que va sofrir la plaça i com ha afectat al negoci, tambĂ© hem parlat del que ha suposat aquest canvi i com ha millorat el barri aquesta modificaciĂł

  La Nova plaça Folch i Torres – Parlen els comerços – Arquitectes la Mangrana

   Ens hem trobat amb la Sara i l’Ivan, ells dos son arquitectes de l’estudi d’arquitectura Mangrana arquitectes a la Plaça Folch i Torres. Ens han exposat les seves vivencies i experiències sobre la reforma de la plaça. Amb el tracta de la entrevista hem vist satisfacciĂł en el resultat d’aquesta reforma però esperen un millor comportament dels veĂŻns per mantenir aquesta nova plaça.

   Records de la Maria Luisa

    Maria Luisa es una veĂŻna del Barri del Raval que viu als Habitatges amb Serveis Reina AmĂ lia de l’Ajuntament de Barcelona. Tot i que sempre havia viscut al barri del Poble Sec. Ens parla en aquesta capsula de l’Antic Mercat del Carme i de les Piscines Montjuic

    Las Pieceras – Conxita

     La Conxita es filla de GrĂ cia, va aprendre l’ofici de corbatera que continuĂ  fent a casa, a mĂ©s a mĂ©s de haver de fer les tasques domèstiques, cobrant per dotzenes de corbates fetes.

     shakespeare on the beats

      Esta obra de “El sueño de una noche de verano” de Shakespeare, a ritmo de hip hop que nos ofrecieron estos chicos, fue algo estupendo y vale la pena ver este pequeño reportaje donde os mostramos que los jovenes pueden conectar y comprender a los clásicos, aunque a veces nos parezca que esten alejados de ellos.

      Las Pieceras. Antònia

       L’Antònia va viure sempre al POBLE SEC al carrer Roser. Els pares tenien una botiga de gèneres de punt al mateix carrer, en casar-se es quedar a viure amb el seu marit i els seus pares a la botiga. Als vespres i diumenges ella es treia un sobresou forrant botons per una empresa tèxtil.

       Las Pieceras. Maria Casas

        La Maria, va néixer al carrer d’en Robador al Barri del Raval. A ella li hagués agradat estudiar dibuix però en l’època que tocava viure era molt necessari portar un jornal a casa.